3. Fülei Lanparty

Minden évben szoktam kisebb-nagyobb Lanparty-t szervezni, itt nálunk Fülén, a művelődési házban. Évente általában 2-3-4 alkalommal szoktunk össze jönni…

Többnyire a banda nem helyi, és sokszor itt Fülén, a Lanparty-kor találkozunk először. De mire kipakolunk, és neki készülünk a játéknak, addigra már úgy viselkedünk, mintha mindenki mindenkit ismerne gyerek kora óta!

A Fülei Lanparty azért is különleges, mert az esetek többségében, azaz inkább mindig, inkább régi klasszisokkal szoktunk játszani, most is szórakoztunk a Revolt nevű távirányítós autós játékkal, de Quake legelső részével is játszogattunk egy kicsit.

A másik érdekesség, hogy a jelenlévők életkora igen nagy szórásban van, és inkább a 30éves korosztály a jellemző, persze előfordul, hogy fiatalabb srácok is benéznek! Nálunk nem számít a kor, a 10éves kis srác is ugyanúgy henteli a 40 éves komoly üzletembert, mintha egy osztályba járnának, vagy egy munkahelyen dolgoznának.

Egy szóval a hangulat nagyon jó szokott lenni.

Természetesen a váratlan fordulatok is mindig jelen vannak az eseményen, most legutóbb a hálózattal voltak problémáink, azaz általában mindig a hálózattal vannak gondok, hibás LAN kártyák, sérült kábelek, és egyéb érdekességek, mint mindig, most is voltak. Így volt egy jó pár óra kiesésünk, míg nem tudtuk rendesen bezongorázni a játékokat. De aztán délutánra helyre rázódott minden, és hajnali 2 után fejeztük be a játékot.

Ezúttal a főszerep a Far Cry-é és a Call Of Duty 2 játéké volt, ezekkel játszottunk a legtöbbet…

És akkor lássuk a képeket:

Első képen épp (nem) látható, amikor a Revolt-al szórakáztunk. Jó játék volt, szerintem a következő banzájon is elő fogjuk venni:

Revoltozás közben

Revoltozás közben

 

Hogy miylen géppel jössz, az teljesen mindegy. (Csak lehetőleg Windows 7 ne legyen rajta mert azzal csak szívsz) Legyen laptop, asztali gép, vagy katódsugárcsöves moncsis téma, a lényeg hogy gyere és jól érezd magad:

Biztos valami nagyon érdekes lehet

Biztos valami nagyon érdekes lehet

 

Itt látható a jelenlévők cirka fele… Azaz túl sokan ezúttal sem voltunk, de ez soha sem baj… Ha a létszám 10 fölött van, akkor rossz nem lehet

A Banda fele tolja masszívan

A Banda fele tolja masszívan

 

A legrosszabb a buli vége, amikro a LAN kábeleket kell kifűzni, össze göngyölíteni.. Hogy miért? Lásd:

A kanyócok behálóztak

A kanyócok behálóztak

 

A kiskorúak ki voltak rekesztve, a terem másik felére :-DDD

Fiatalok

Fiatalok

 

Persze időnként kicsit levegőzni is kellett:

cigiszünet

cigiszünet

 

Természetesen a közös fotózás sem maradhatott el, a pizzás dobozok, és az energia italos dobozok előtt:

A közös kép

A közös kép

 

Sajnos most is nagyon gyorsan elment ez a nap, s arra figyeltünk fel, hogy pakolni kell:

Sajnos hamar jött a pakolás ideje

Sajnos hamar jött a pakolás ideje

 

A banda nagy része olyan este 10-11ig maradt, de a csapat fele hajnali 2-ig nem kímélte egymást… Lássuk, ki volt az igazi kemény mag, akik hajnalig fáradtságot nem ismerve önfeledtül írtották egymást a játékban:

The Hardcore gamers

The Hardcore gamers

 

Lényeg a lényeg, ezúttal is, egy nagyon jó bulit sikerült összehozni. Remélem a következő is lesz ilyen jó, s következő alkalomkor is újabb, nagyszerű embereket ismerhetek/ismerhetünk meg

About bacsis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*