Bacsis-Tuning Steam csoport

Bacsis-Tuning Steam csoport

Mint korábban Bacsis irta, elindult a Bacsis-tuning fan club facebookon, emellett igaz nem sok vizet kavar, de Január 22-én megnyitottuk az oldalhoz tartozó Steam csoportot is, az alábbi program használói számára.

Erre szeretnélek bíztatni bennetek, hogy aki rendelkezik Steam Accountal, az lépjen be a csoportba, ezzel elérti azt a lehetőséget, hogy a frissen megjelent cikkeket behírezve megkapja. A group bővítését rátok bízzuk, küldjetek meghívást olyan ismerősöknek, akik érdekeltek valamelyest a témában, vagy van otthon számítógépük.

Ha van Steam elérhetőséged, itt a helyed

Mint említettem, amint egy cikk kikerül az oldalra, a Steam csoport eseményei közé szintén beíródik. Sok emberre egyenlőre itt nem számítunk, mivel javarészt ismerősök és Prohardver felhasználók vannak jelen, reméljük idővel azét bővülni fog. Lényeg az, minél több emberhez jusson el az oldalról egy pici morzsa, minél több a látogató, annál többen ismerkedhetnek meg ezekkel a régi hardverelemekkel, vagy éppen az őrült hűtési kísérletekkel.

About czunder

Vendég cikkíróként néha napján előkeveredek. Kedvelem a dupla processzoros rendszereket, ezen felül mindent ami Abit. A birtokomban van jónéhány igen szép és ritka alkatrész amik idővel biztos bemutatásra kerülnek. Foglalkozok tuninggal, de nálam nem ez, hanem az adott eszközök bemutatása élvez prioritást.

Leave a Reply