HP Jornada 728 kifullozva

Nem olyan régen lecseréltem egy HP Jornada 728-as Handheld PC-re a régebbi 720-as Jornadámat, amiről már készítettem egy videót. Ezt a 728-as modellt igyekeztem minél jobban kigyúrni, s most ezt szeretném nektek videós formában bemutatni:

About bacsis

18 hozzászólás

 1. Végignéztem.

  Jó hallani, ahogy magyarul beszélsz.
  Nekem egy Cowon q5-ösöm van. Ha jól tévedek, 2008-ban jutottam hozzá, és nem volt túl jó vétel, de megpróbálom minél jobban kihasználni.
  Szerintem a lényeg, hogy ha már van egy hasonló készülékünk, akkor foglalkozzunk is vele, tegyük jobbá, ha tudjuk.

 2. Király kis játékszer, bár ma már egy mobiltelo többet tud, de azért van feelingje.

 3. Az előző vidiben mutattad, hogy soros porton is lehet csatlakozni, esetleg nem tudod, hogy kell PC-re kötni az ilyen gépeket? (soros porton) Mivel van egy hasonló gépem, jó lenne kihasználni… Elvileg ugyanez a rendszer van rajta, mint a Jordanán. (Remélem tudod, hogy kéne rákötni gépre, hogy fájlokat másolgathassak.)

 4. Pofon egyszerű!
  össze köcöllézed a géppel soros porton, ééés szépen felraksz egy active sync-et, valami jó régit 3.0 verziószámút vagy régebbit és azzal a programmal lehet másolgatni.. soros porton kb 4-5kb/sec-es tempóval :-D

 5. tudnál nekem programokat küldeni mer nekem is van egy csak a 690-es és nem nagyon találok hozzá semmit

 6. sajna a 69-eshez még más progik kellenek mert régebbi a oprendszere.. sjana ahhoz nem tudok én sem progikat :-(

 7. Nagyon királyul összehoztad ezt a kis masinát! Érdekelne, hogy emailben el tudnád küldeni a progikat egy zipben? Sajnos órákat kerestem de pl a doomot nem találtam meg rá. Előre is köszönöm szépen!

Leave a Reply