fotópályázat!

fotópályázat!

Eredetileg az ötletet nem karácsonyra szántam, de némileg eltolódott a dolog, na meg amúgy is némileg rendhagyó dologról van szó, ezért akkor kössük össze a két dolgot, és fogadjátok karácsonyi meglepetésnek a következő pályázatot!

 

Aki fent van a Facebook bacsis-tuning fan klub-jában. Vagy csak szimplán ismeri a Facebook-ot, az tudhatja, hogy egy-egy csoportnak lehet beállítani egy (többnyire arra jellemző) fotót, mer’ az jó!

Viszont a bacsis-tuning fan klub-nak még ilyenje nincsen. Ebben az esetben, a csoportban lévő tagok profilképei közül jelenik meg pár

Névtelen

Ezzel sincs gond, viszont arra jutottam/tunk, hogy valami olyasmit kéne beállítani, ami tényleg jellemző a Bacsis-tuning-ra (és a közösségére)

Tehát eme bejegyzésnek az lenne a célja, hogy küldjetek nekem olyan (lehetőleg saját készítésű) fotókat, amit szívesen látnátok beállítva a Facebook bacsis-tuning fan klub-jánál.

A beküldött képeket összegyűjtöm, majd egy másik bejegyzés alkalmával kirakom őket, és szavazhattok rá, hogy melyik legyen kint. Értelemszerűen az lesz majd beállítva, amelyik a legtöbb szavazatot kapja…

A fényképeket ide legyetek szívesek küldeni:

fule@vipmail.hu

Jelentkezési határidő: 2014. Január 5

Nyomassátok!

About bacsis

Egy hozzászólás

  1. Januárban lesz egy kis munkaszünet, majd komponálok valamit :-)

Leave a Reply