20. Fülei PH-s Lanparty beszámoló

20. Fülei PH-s Lanparty beszámoló

Egy kisebb idő kihagyása után ismét sikerült megszervezni a fülei PH-s Lanparty-t, ami ezúttal igen nagy jelentőséggel bírt, hiszen ez már a 20. alkalommal lett megrendezve.
Hiába maradt ki közel egy év az előző után, ennek ellenére a a folyamat pont ugyanúgy folytatódott, ahogy azt korábban is megszokhattuk.

Ez a 20. Lanparty 2019 Március 9-10-én volt megtartva a szokásos helyen, azaz : Füle Kultúrház.
Egyedül ami szokatlan volt, hogy a szokásos rossz idő helyett, most aránylag jó időnk volt, igazi kora tavaszias hőmérsékletekkel. Így nem csak a hadszíntéren, hanem kicsit a levegőn is tudtunk bandázni, beszélgetni.
Ezek az alkalmak nem csak arra jók, hogy a régi ismerőseinkkel beszélgethessünk ismét, hanem új ismerősöket is szerezhessünk, hiszen ezúttal is voltak újonnan érkező tagok.
Természetesen nem a pofázáson van a hangsúly, hanem hogy tudja az ember a másikat minél jobban szitává lőni, vagy pedig autós játékokban a másikat lenyomni az útról. Ezekhez a mókákhoz nagyjából a szokásos játékok voltak biztosítva:

CS: Source, COD MW3, COD2, Flatout2, Blur,

Szerencsére csak az átlagos szívások voltak jelen, azaz semmi komoly nem keserítette meg a hangulatunkat, tehát 1-2 órás helyszíni játékok beszerzésén kívül, kisebb fizikai akadályok leküzdése után már mindenki tudott játszani ilyen-olyan formában.
Ezúttal is komoly szerepet töltött be a közös pizzázás, amiben az volt a különleges, hogy a CS: Source alatt szervezett házi minibajnokságban győztes csapatnak ingyen pizza járt.

A Lanparty ezúttal is 2 napos volt, de a második napra már eléggé leredukálódott a létszám. Talán öregszik a csapat?! De aminek kifejezetten örültem, hogy a 2. napra maradó társaság egy igen masszív csapatnak ígérkezett, és már nekem kellett őket kitessékelnem délután 2 órakkol.

Részemről elmondhatom, hogy a helyszínen lévőknek annyit güriztem, hogy a t*kömről is folyt a víz, de tisztában vagyok vele, hogy ez a buli, már rég nem rólam szól. Én annak örülök, hogy a helyszínen lévők jól érzik magukat, és azért vagyok, hogy jól érezzék magukat.
Ezen alkalomkor egy 30 fős társaság jött össze, amire azt mondom, hogy pont optimális. Én kifejezetten jól éreztem magam (annak ellenére, hogy nem játszottam túlságosan sokat) jó volt sok netes cimbora képét ismét látni személyesen, és annak kifejezetten örülök, hogy a fülei ifjak közül is több mint 10 fő volt jelen, így elmondhatom, hogy ennyi helyi srác egyszerre talán még soha nem volt ezen a rendezvényemen.
Igyekszek minél előbb szervezni a következőt!

About bacsis

Leave a Reply