3. Számítógép kiállítás! (BRSZK Party)

3. Számítógép kiállítás! (BRSZK Party)

162803_poszter_3-ik_bacsis_ver2_vegleges_miniSzűk 1 évvel ezelőtt tartottam meg a második BRSZK partit, azaz a „Bacsis Retroszámítógép-Kiállítását”

Két kiállítás után még több tapasztalattal vágtam bele a harmadik kiállítás megszervezésébe.
Természetesen a látogatók javaslatait igyekeztem megfogadni, és ezt a harmadik kiállítást úgy szervezem meg, hogy felül tudja múlni, nem csak az első, de a második, tavalyi kiállításomat is!
Így idén megtekinthető lesz működésközben Atari ST,C64,HT-1080Z és Amiga 1200-as számítógép is.

Persze az x86 alapú gépek terén is tovább fog erősödni a rendezvény, így x86 alapú gépekből is már több, mint 40 számítógép lesz kiállítva, nem csak asztali, hanem laptop kivitelben is. Így összesen körülbelül 50 gépet lehet majd megtekinteni, illetve kipróbálni.
Elsősorban a 25 évnél idősebb számítógépek terén lesz bővülés.

Akik korábban is ellátogattak a kiállításra, azoknak is érdemes újra ellátogatni, mert nem csak az újonnan kiállított gépek lesznek az újdonságok, hanem a korábban kiállított gépeken lévő játékok is bővülni fognak, így még több játék lesz kipróbálható.
Újdonság lesz, hogy idén lesz egy retro tuning sarok, kifejezetten a látogatók számára, azaz, ha valaki késztetést érez, és hoz magával hardvert, a helyszínen kipróbálhatja azok képességeit akár a nagyközönség előtt.

Természetesen a multiplayer sarok is jelen lesz, így továbbra is lehetőség nyílik az első többjátékos módot kínáló játékok kipróbálása.
De a kiállított gépeken felül, a korábban is bemutatásra kerülő több, mint 250db-os CPU gyűjtemény,
CPU-k

és a kiállított VGA kártyák is bővülni fognak.
A helyszín nem változott a tavalyihoz képest, továbbra is Füle Széchenyi I. u. 36, művelődési ház.

Az időpont pedig: 2017. május. 20-21.

Azaz, eme sorok publikálásakor még van bő 1 hónap a műsorig, tehát szerintem neked, kedves olvasó, bőven van időd, hogy megszervezd a programod, hogy el tudj jönni a kiállításomra. :-)

A következő időszak nekem is elég zsúfolt lesz, hiszen a gépek karbantartása még folyamatban van. Ezekről hétvégenként folyamatosan be fogok számolni nektek itt a bacsis-tuningon

Remélem, idén is sokan ellátogattok Fülére!

poszter_3-IK_BACSIS_ver2_végleges

About bacsis

Egy hozzászólás

Leave a Reply