Készülődés a BRSZK-ra 2. rész, avagy a hétvégén kiállítás!!!

Készülődés a BRSZK-ra 2. rész, avagy a hétvégén kiállítás!!!

Először is, szeretnék elnézést kérni, mert megígértem, hogy gyakrabban fogok jelentkezni, beszámolni, hogy is haladok a kiállítással. Sajnos ez idő hiányában nem jött össze.

Megmondom az őszintét, mikor nem a gépeket javítgattam, akkor inkább a csajaimmal Witcher 3-aztunk :-)
De a lényeg, hogy továbbra is haladgatok a kiállítással, s akkor engedjétek meg, hogy azért beszámoljak, hogy az elmúlt 2 hét az előző bejegyzésem óta mivel is telt!
Előszedtem a monitorokat, s egy helyre pakoltam őket, lényegében szállításra várnak
51464_20170430_170259Előkerültek a billentyűzetek is…

20170516_080331
D
e ami a leginkább ment, az a reklámoztatás volt. Igyekeztem akivel csak lehetett, felvenni a kapcsolatot, hogy segítsen hirdetni a kiállítást, de sajna nem sok sikerem volt ebben.
Így ez miatt kicsit aggódok, hogy nem jut el sok olyan emberhez a hír, aki amúgy eljönne a kiállításra. De hát most már túl sokat nem lehet tenni, most hétvégén elválik :-)
A lényeg a lényeg, hogy én az utolsó simításokat végzem, és reménykedem benne, hogy minél többetekkel találkozok hétvégén.
Végezetül pedig egy kis kedvcsináló gyanánt álljon itt az előző kiállítás beszámolója

I
tt pedig még egyszer a plakát, amin a fontos infók vannak
poszter_3-IK_BACSIS_ver2_végleges

About bacsis

Egy hozzászólás

  1. HI,
    Sajna pont nagyon másfelé leszek, de benéztem volna arra a retróbulira. A “reklámozásra” mit gondoltál, van valami körítés vagy a kék plakát? Esetleg megpendíthetnék pár húrt itt az iPon.hu-nál hátha ki tudom rakatni cikkbe. Nekem tetszene az ötlet. Ja még valami régóta fáj a fogam a régi VGA kártyámra, MíroCrystal 8S PCI amit egy 486-os gépbe tettél. Láttam a CPUkat az ágyon, és hogy nincs Cyrix 3/486Drx-ed esetleg egy cseréhez mit szólnál?

Leave a Reply