Hogy miről is van nagy ba szó!

Bizonyára, feltűnt nektek, hogy az oldalon történtek kisebb, nagyobb változások, amik a dizájnra összességében, akár hogy is szépítjük, negatívan hatnak.. Igen a reklámok… Teli lett pakolva az oldal!

Na most erről szeretnék egy kicsit írni! Hogy miért is alakult így?!

Az oldal most már több mint fél éve üzemel, és szerencsére, hétről, hétre egyre többen látogattok ide! Én pedig folyamatosan, minden héten írok nektek egy cikket!

Néha kapok tesztelni való motyót tőletek, valaki küld, letesztelem, arról is írok. De többnyire a saját cuccaimról írok.

Viszont ahogy múltak a hetek, és készültek a cikkek, úgy egyre kevesebb hardver marad(t) amiről írni tudnék!

Új hardverek újabb pénzbe kerülnek, vagy kerülnének, amit sokszor nem engedhetek meg magamnak.

Így hát jött az elhatározás, hogy indul az oldalon egy Paypal-os támogatás, hogy aki úgy érzi, küldhet tetszőleges összeget, hogy az oldalt támogassa… Igen! Az oldalt támogassa, s nem engem! Mivel elég kevés embernek van Paypal-ja így sok potenciális támogatótól, veszik el az oldal, hisz lehet, lennének akik, támogatnának íj módon, de nem tudnak, mert nincs Paypal regisztrációjuk. Így hát egy olyan megoldást kellett választani, amihez nem kell semmi féle hitelkártya, regisztráció, vagy a bánat tudja még micsoda, és mégis tudtok könnyedén segíteni, támogatni! Ez nem más, mint az oldalra betűzdelt reklámok! Ebből, ha nem is sok, de némi anyagi javakat tudok szerezni. Ez az összeg, nem győzöm hangsúlyozni, nem az én, hanem az oldal, s ez által a ti javatokat szolgálja, hisz a befolyt pénzből újabb hardvereket vennék. Amik segítségével újabb cikkeket készítenék!

Vannak konkrét dolgok, lassan elkezdeném a szárazjeges tuningot, ezt már a nyár vége óta tervezem, már csak a szárazjég megvétele hiányzik, és mehetne a móka. Sőt, odáig jutottam, hogy lebeszéltem egy budapesti forgalmazóval, aki tudna a számomra megfelelő kiszerelésbe adni jeget, s már ideje lenen beszerezni egy LGA775-ös lapot, hogy az újabb Core2-es CPU-kból is többet tudjak „tekergetni”

Lényeg, a lényeg, hogy nem poénból, vagy, a ti bosszantásotokra kerültek ki a reklámok. Tehát, ha van kedvetek segíteni, akkor klikkeljetek a reklámokra ezerrel, had dőljön a bacsis-tuning.hu számlájára a zseton!

About bacsis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*