Mézeskalács házikó

Tavaly októberben volt a Mod Tech Hal1 2010, amiről készítettem egy bemutatót, ott ismerkedtem meg Böszörményi Szilárd, alias Moddingboy-al, aki egy igen ötletes mézeskalács házikóval jött a versenyre, ami nem csak nekem, hanem a résztvevők nagy többségének tetszett, és tényleg nagy sikert aratott…

Szilárd úgy gondolta, hogy a művével indul a Cooler Master 2011-es Modder versenyén, többek közt azért is, hogy bemutassa/megmutassa, hogy nem feltétlenül kell sok pénzt költenünk, ha valami figyelemre méltó átalakítást szeretnénk készíteni.

Hiszen sok ember úgy gondolja, hogy egy egyedi ház/mod építése rengeteg pénzt emészthet fel, na ezt szeretné cáfolni Moddingboy eme munkájával. Szóval igen, egy Magyar arc fogja megmutatni a sok külföldi burzsujnak, hogy is kell ezt csinálni!

Én aszondom, segítsük honfitársunkat és szavazzunk a remek munkájára, ráadásul a szavazók közt is sorsolnak ki pár tutiságot, szóval duplán megéri szavazni, hajrá-hajrá, hiszen csak május 29-ig lehet leadni szavazatot!

Ide kell nyomatni a szavazásokat

Ide beszúrok egy nagyítható képet az alkotásról:

Pc-t rejt a mézeskalács ház

Pc-t rejt a mézeskalács ház

 

És mivel TERMÉSZETESEN NEM az én művem ezért, Moddingboly képeit nem lopnám el ide a bacsis-tuningra, aki kíváncsi a többi képre

Az ide klikkeljen

About bacsis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*