MSI K7D Master Alaplap videós bemutatója

Ezúttal egy MSI K7D Master alaplapot szeretnék nektek bemutatni egy videóban:

About bacsis

7 hozzászólás

 1. Szép darab! Össze lehetne ereszteni egy 939 X2-es konfiggal :-)

 2. Nagyon jó ez az alaplap jól jönne nekem is egy ilyen. :)

 3. mmm….meghozta a kedvem az “athlon”-ozáshoz :-)
  remélem hamarosan lessz teszt!

 4. Ááááá végre köszi,már régóta vártam erre a videóra!
  :R

 5. Jól sikerül a videó. Hirtelen át is térnék egy másik témára: Adott 2 processzor, egy asztali Intel Core i7-3770K @ 3.50GHz-benchmark 9671, és egy mobile Intel Core i7-3840QM @ 2.80GHz-benchmark 9320. Magyarázza már meg nekem valaki hogy lehet az hogy egy desktop i7 cpunak 77w fogyasztással és 3.5ghz órajellel miért majdnem ugyanannyi a teljesítménye mint egy mobile i7 45w on és 2.8ghz órajelen? Alapvetően nem értem hogy hozhat egy mobile cpu akkora teljesítményt mint egy asztali 2x akkora fogyasztással, ráadásul kissebb órajelen(ugyanabban a kategóriában: i7).

 6. Nagyon jó kis lap.
  Teszt mikorra várható?

 7. DooM! Ne felejtsd el, hogy a mobil i7 akár 3,8GHz-re is fel tudja magát tolni, ha csak egy szál van terhelve… szóval máris nincs akkroa eltérés órajelben a két CPU között…
  fogyasztás: szintén nem biztos, hogy ennyi a különbség! Ugyebár ezek “TDP kategóriák” a desktop i7 a 77W-os osztályba van sorolva, de nem biztos hogy annyit fogyaszt… ha a foygasztása 46W akkor már nem fér bele a 45W-os osztályba csak a 77-esbe, ennek ellenére közel sem eszik 77W-ot… csak uyge ide fért bele.. miközben lehet hogy a mobil proci meg 44 vagy 45W-ot fogyaszt max, ami még pont befért a 45W-os osztályba… azaz papíron bő 30W a különbség, a valóságban pedig lehet hogy ennek csak negyede ;-)

  lámusz! Majd ha végig vittem a Far Cry 3-at :-D
  Viccet félretéve! erről konkrétan passzolom.. kéne hozzá pár cucc és jó sok idő.. msot egy rackszervert tesztelgetek

Leave a Reply