2. Számítógép kiállítás! (BRSZK Party)

2. Számítógép kiállítás! (BRSZK Party)

Szűk 1 évvel ezelőtt tartottam meg az első BRSZK Party-t, azaz a Bacsis  Retro Számítógép Kiállítását

És már akkor tudtam, hogy még mielőtt hosszú távú következtetést vonnék le, illetve hogy eldöntsem, akarom-e én ezt csinálni, mindenképpen szeretnék rendezni egy második kiállítást is. Persze azt már úgy, hogy az első után levonom a tanulságokat, hogy miként lehessen majd a másodikat még jobbá tenni.

Amint vége lett az első kiállításnak, én már friss ötletekkel, és tanulságokkal pakoltam haza, majd kezdtem a felkészülést a következőhöz, azaz arra ami most lesz hamarosan.

Igen, lényegében tavaly óta, azaz egy éve, kisebb nagyobb intenzitással, de folyamatosan készültem, illetve készülök erre, a második kiállításra.

A cirka 1 éves felkészülésem azt eredményezi, ha a jó Isten is úgy akarja, közel dupla akkora gépparkkal fogok várni minden kedves érdeklődőt, ami majdnem 20 asztali, és több mint 20 laptopot jelent a 80-as 90-es, és a kora 2000-es évek-ből, és természetesen ezúttal is minden gép kipróbálható lesz.

A helyszín nem változott a tavalyihoz képest, továbbra is Füle Széchenyi I. u. 36, művelődési ház 

 

Az időpont pedig: 2016. Május. 14-15-e

 

A kiállítandó gépekről előzetesen annyit osztanék meg, hogy a tavaly megjelent gépek 99%-a biztosan ki lesz állítva, de mivel, ahogy fentebb is írtam, közel kétszeres gépparkot szeretnék kiállítani, így aki tavaly ellátogatott, az is bőven fog idén is igazi különlegességeket látni, amik nagy részéről amúgy már korábban készítettem bemutatót itt a bacsis-tuningon.

Szóval elérkezett a célegyenes, rákapcsolok, hogy minél színvonalasabb kiállítással kedveskedjek idén is nektek, és reménykedek abban, hogy minél többen megtiszteltek a látogatásotokkal

poszter 2.0

 

 

About bacsis

Leave a Reply