Most hétvégén számítógép kiállítás
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Most hétvégén számítógép kiállítás

Van aki még nem tud róla?

Igen persze hogy van, de értsétek jól, mire gondolok :-)

Komolyra fordítva a szót, itt vagyunk a célegyenesben, gyorsan leírom a lényeget, ha esetleg tényleg valaki elfelejtette volna:

Május 14-15-én (most hétvége szombat vasárnap) Reggel 10 órától várok minden kedves érdeklődőt Fülén a Széchenyi I. u. 36 szám alatt lévő művelődésházban, cirka 40 kiállított, kipróbálható géppel, kb. 200db CPU gyűjteménnyel, néhány VGA kártyával, és külön Multiplayer sarokkal

Szeretném megköszönni a Prohardver! lapcsaládnak, aki szintén segített a kiállítás reklámozásában, és kaptam egy kis beharangozót a címlapon Klikk a linkre, ha kíváncsi vagy rá, és még nem olvastad :-)

Amit még megszeretnék említeni, hogy igazából nem rég jutott eszembe, hogy igaziból (szinte) mindegyik gépben van hangkártya, szóval ha van kedved, hozz magaddal fej/fül hallgatót és ha leülsz játszani, akkor élvezheted a korabeli játékok korabeli hangzásvilágát is!

 

Nekem amúgy az utolsó hetem is elég izgalmas volt, illetve lesz, elég sok minden kerül a “végső simítások” kategóriájába

Még a múlt hét végén elkezdtem a plakátozást Fülén, és a környező településeken

12

123

 

Viszont sajnos, “sima” A4-es lapra lettek nyomtatva tintapatronos nyomtatóval, szóval nem egy vízálló cucc lett a végeredmény, s ráadásul elég sok eső is esett az utóbbi időben, így volt ahol 2 nap múlva láttam, hogy semmi sem maradt a plakátból, teljesen elázott némelyik, aminek kevésbé örültem, de hát mindegy, ez most így alakult.

Leteszteltem az egereket, bekészítettem a billentyűzeteket

20160428_180245

20160511_035420

 

Vettem egy rahedli elosztót, hogy elég legyen, na arról még érdemes lett volna egy fotót készítenem, elég nagy kupacot alkot a közel 20 elosztós hosszabbító!

De még mindig hátra van a monitorok lepróbálása, meg ugye a padlásról való lepakolása, s mivel majd’ 20 monitorról van szó, az bőven felér egy kisebb fajta fizikai edzésnek is.

Illetve mivel úgy tűnik, hogy lesz 1-1 gép amit nem tudok kiállítani, de szerettem volna, az helyére valamit ki kell találnom még.

Idén úgy tűnik, ez a gép nem lesz kiállítva

20160511_034928

 

Szóval még a kiállítás előtt szűk 3 nappal is még sok teendőm van, de hát ezzel számoltam már 1 hónappal korábban is. De úgy gondolom, hogy minden buktató ellenére, nem akarom elszólni, de össze fogom hozni nektek ezt a kiállítást, ahogy szerettem volna!

Szóval remélem minél többen eljöttök!

 

 

 

 

About bacsis

Leave a Reply