Készülődés a 3. BRSZK-ra, 1. rész

Készülődés a 3. BRSZK-ra, 1. rész

…Szóval készülődés van ezerrel.

Miután hivatalosan is ki hirdetem a kiállítást, már fejben nagyjából megvolt, hogy milyen gépeket is fogok kivinni a kiállításra, az újonnan beszerzett, és kiállítandó gépek listája is meg volt, s nagyjából rendbe is voltak már rakva. De azért volt, illetve lesz még mit csinálni.

Az elmúlt évek tapasztalatai az, hogy szerencsére a működőképesen eltett laptopok, szinte kivétel nélkül mindenféle probléma nélkül elsőre indulnak. Ettől függetlenül minden gépet egyenként elkezdtem újból átnézni, kicsit megjáratni. A működő gépekkel is volt dolgom, hiszen a játékarzenált az összes gépen még jobban kibővítettem. Ellenőriztem, hogy mindegyik gép töltője meg van-e,
20170408_152808
illetve működik-e, ha még működik egy-egy gép akkumulátora, azt is megjárattam egy kicsit, mert azok a leginkább hajlamosak tönkremenni az állásban.

De azért volt pár extrémebb eset is, s volt olyan laptop aminél 25 éves koráig bírta az alaplapja, vagy éppen az LCD kijelző, de szerencsére volt csere alkatrészem, így hát 25 éves laptopba cseréltem alaplapot, illetve kijelzőt.
20170408_164905

Ezektől eltekintve a laptopokkal tényleg elmondhatom, hogy most sem volt túl sok gondom.
Még apróbb teendőim vannak a laptopokkal, de ezeket nagyjából kipipálhatom. Jön még jó néhány desktop gép átnézése, amik biztosan tartogatnak nekem meglepetéseket.
Persze nem csak a gépek átnézése van még hátra, a kiállítás reklámozását is minél nagyobb körökbe kell megoldanom. Megjöttek a plakátok, azokat is ki kell majd szórnom a környék településeken

20170425_154243

 

About bacsis

Leave a Reply