Witcher 3 a 10 éves kislányom szemszögéből

Witcher 3 a 10 éves kislányom szemszögéből

Sokat rágódtam, hogy egyáltalán nyilvánosságra hozzam-e ezt a videót. Eleinte csak szűkebb ismerősi körökben mutattam meg, és olyan sok pozitív visszajelzést kaptam, illetve kapott a kislányom, hogy úgy gondoltam, nyilvánosságra hozom a videóját, s mivel részben számítástechnikai témát érint a dolog, így egyértelmű volt, hogy kikerül a bacsis-tuningra is.

A videó előtörténete az, hogy a két kislányommal közösen szoktuk játszani a The Witcher 3: Wild Hunt nevű számítógépes játékot. Tisztában vagyok vele, hogy a játék elsősorban nem gyerekeknek készült, de mivel 100%-os szülői felügyelet mellett követik a játék eseményeit, s helyenként erősen cenzúrázom nekik a szöveget, így úgy gondolom, hogy a fejlődésükben semmilyen káros hatással nincs a játék.

Ez a videó azt mutatja be, hogy a nagyobbik kislányom, Zsófi hogyan is látja a játékot az ő szemszögéből. A videó elkészítését ő kérte, és ő választotta hozzá a zenét (szintén a játékból)

A Witcher 3 játékot ismerők előnyben: számukra sok apróbb jelenet/mozdulat ismerős lehet, továbbá fontos még azt is kihangsúlyoznom, hogy a videó teljesen spontán készült, mindenféle előkészületek nélkül.

About bacsis

Leave a Reply