Tag Archives: Hp jornada

HP Jornada 728 kifullozva

Nem olyan régen lecseréltem egy HP Jornada 728-as Handheld PC-re a régebbi 720-as Jornadámat, amiről már készítettem egy videót. Ezt a 728-as modellt igyekeztem minél jobban kigyúrni, s most ezt szeretném nektek videós formában bemutatni: Tovább olvasom »

HP Jornada 720 videós bemutatója

Nahh akkor most egy full videós bemutató fog jönni, erre a hétre ezzel kedveskednék nektek! Fogadjátok annak ellenére nagy szeretettel, hogy nagyon amatőr, nagyon gagyi, nagyon béna, de nagyon bacsisos is egyben :-D Vélemények jöhetnek, hogy szívesen vennétek-e a késöbbiekben is ilyen jellegű bemutatókat, továbbá jöhetnek-e olyan tuningos bemutatók amikben legyenek-e videós jelenetek is?! Meg persze bármilyen ötlet, észrevétel jöhet, ... Tovább olvasom »

HP Jornada és a Doom találkozása

Semmi tuning, ráadásul az egész csak kísérletezgetési alapon készült…. De ha tetszik nektek, mármitn maga a videós bemutató, illetve a készülék, akkor megpróbálok egy hosszabb, átfogóbb vidit csinálni róla! Arról nem beszélve, hogy a banda több mint 80%-a szívesen olvasna nem csak tuningos bemutatót is :-) Ha nem tudod lejátszani, töltsd le: Itt lehet letölteni, kb. 20mega Tovább olvasom »