Tag Archives: videokártya

HD6950 az öregedő 775-ben.

Az előző 7900GTX tesztem után történt a videokártya csere, előtörténetben mindössze annyit, hogy 2 darab HD3870-et váltott egy kis késéssel. Ezesetben nem épp izgalmas tesztet fogtok látni, úgyis tele van a net 6950 összehasonlításokkal, mindössze egy kis bemutatót, mégis mire képes napjaink csúcsközeli kártyája egy 3 éves konfigban. A szerkezet szép hosszú nevet kapott, egész pontosan MSI R6950 Twin Frozr ... Tovább olvasom »

Há’ ismét ápdét van!

Először is elnézést kérek, hogy minden apróbb változást az odlalon külön ki postolok, de úgy gondoltam ez ismét csak van olyan fontos, hogy így is felhívjam rá a figyelmeteket! Elindult a bacsis-tuningon egy új rovat, ez pedig az ELADÓ. Ezen a részlegen vásárolhatsz tőlem faja hardvereket apróért! A részleg elérhetősége kint van a főoldalon a Képgaléria és a Kapcsoalt Fül ... Tovább olvasom »

Az öreg vas, 5750

Egy különös kártyáról van szó, nem tegnap tették le az asztalra. Bizony, hozzá és testvéreihez fűződik egy korszak kezdete, mégpedig a PCI Express eljövetele. 2003-ig csak AGP csatolóval tudtunk normális videóteljesítménnyel rendelkező kártyákat vásárolni, viszont az nVidia FX sorozatával ez megváltozott. Sokan gondolhatják, mégis miket rizsázok hisz a 6-os szériába volt először PCI Ex, nos ez nem teljesen igaz. Kísérleti ... Tovább olvasom »